Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Columbofilii şi-au dat întâlnire la Casa Tineretului

PORUMBEI-11Pentru prima dată, la Câmpina, cei mai performanți porumbei din Prahova au fost adunați la un loc în cadrul unei expoziții.

Nu mai puţin de 180 de „înaripate” au fost expuse la Casa Tineretului, week-end-ul trecut, în fața unui public numeros. „Sunt prezenţi la expoziţie şi porumbei generalişti, care fac viteză, demifond şi fond, dar şi porumbei pe categorii de viteză, 100, 400 viteză, 300-600 demifond şi, bineînţeles, maraton”, a explicat preşedintele Club Dove Câmpina, Dorel Alniţii.
Manifestarea a atras mulţi curioşi, dar şi cunoscători, adevăraţi columbofili, care nu ratează nici o ocazie pentru a vedea ce porumbei sunt expuşi. „Iubesc acest sport. Sunt din Vălenii de Munte şi am venit să văd şi această expoziţie. Am văzut-o şi pe cea naţională, de la Braşov, de acum două săptămâni. Sunt crescător şi am în jur de 250 de porumbei”, a declarat unul dintre participanți.
„Am un porumbel care a participat la concursurile din Slovacia, dar şi din România. Are 13 clasări realizate în acest an, din 15 angajări”, a spus columbofilul Dragoș Comănescu. R.N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co