Eveniment

Clubul Femina, alături de câmpinence

feminaClubul Femina a organizat, săptămâna trecută, cea de-a cincea întâlnire lunară pentru câmpinence.

În cadrul manifestării, Ioana Georgiana Iliescu şi Hermina Tabără au susţinut momente artistice muzicale, în vreme ce Magdalena Ciobanu a abordat genul literar, special pentru doamne, domnişoare şi toate celelalte persoane prezente, la eveniment participând şi membrii Comisiei de Cultură, Educaţie şi Sport din cadrul Primăriei Câmpina şi deputatul Virgil Guran. “Clubul femina este  o emanaţie a Asociaţiei Pro Câmpina, care este o asociaţie non-profit, născută la dorinţa mea şi cu sprijinul surorilor mele.
În continuare, prin acest club, nu numai că dorim să ne exprimăm, ci chiar dorim în mod deosebit să promovăm femeia în societatea câmpineană, cu talentele, cu hobby-urile, cu plăcerile şi cu durerile ei”, a explicat preşedintele Clubului Femina, Irinel Ana Dumitraşcu.

Planuri pentru viitor
Clubul Femina din Câmpina doreşte să ajute cât mai multe femei cu probleme. O piedică o constituie, însă, lipsa unui spaţiu adecvat. “Intenţionăm să avem un sediu al nostru, un loc al nostru, unde avocaţi, psihologi sau jurişti dintre noi, doamnele, să sprijine femeile în dificultate. Dorim să ajutăm femeile aflate în dificultate. Este unul dintre obiectivele noastre. În acest scop ne vom uni şi vom găsi o soluţie pentru a avea un spaţiu al nostru”, a declarat preşedintele Clubului Femina, Irinel Ana Dumitraşcu.
Următoarea întâlnire a reprezentantelor sexului frumos în cadrul acestui organism va avea loc în luna martie. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co