Social

“Club Femina cu miros de primăvară”

club-feminaClubul Femina din Câmpina a organizat, săptămâna trecută, întâlnirea lunii martie între reprezentantele sexului frumos.

Evenimentul a purtat denumirea „Club Femina cu miros de primăvară” datorită pieselor interpretate de către cei doi invitaţi: Tituş Constantin şi Iulia EM. „Primăvară cu miros de primăvară… ceea ce ne interpretează Tituş… Ni s-a oferit şi o soluţie pentru un viitor sediu al Clubului Femina. Sperăm să se transpună în realitate… Am găsit o cameră la Căminul Petrol şi sper ca acolo să fie sediul nostru”, a declarat preşedintele Clubului Femina, Irinel Dumitraşcu. „Orice organizaţie care face un lucru pozitiv este binevenită. Eu o ştiu pe Irinel de mult timp şi ştiu că este o femeie cu determinare, puternică în tot ceea ce face. Ne cunoaştem de când eram adolescenţi şi sunt convins că va dezvolta foarte mult acest club şi activităţile lor vor fi dintre cele mai pozitive”, a declarat artistul de muzică folk Tituş Constantin.

Ca între doamne…
Tot în cadrul evenimentului respectiv, doamnele şi domnişoarele au participat la un atelier de machiaj. „Sunt impresionată de machiaj…, îmi place mult. Cu siguranţă voi lua lecţii de machiaj. Nu ştiu dacă le voi urma mult timp, dar mă voi duce să încerc”, a declarat una dintre tinerele prezente. „M-am simţit răsfăţată”, a concluzionat o altă doamnă căreia i s-a făcut un machiaj deosebit.
Cu toate că de la ultima întâlnire a trecut doar o lună, membrele clubului au reuşit în acest timp să se implice în diverse cazuri sociale. „Cu ajutorul Lilianei Marica am sfătuit câteva doamne cu probleme juridice, pentru că ea este jurist, iar în altă ordine de idei am susţinut alte doamne cu copii în dificultate, care sunt născuţi autişti sau cu sindrom Down”, a explicat Irinel Dumitraşcu.
La următoare întâlnire, doamnele vor avea parte de un colocviu cu tema „Relaţionare în familie şi în societate”. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co