Actualitate

Centrul va fi asfaltat

Primăria Câmpina are veşti bune de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Acesta va finanţa lucrarea de asfaltare a Bulevardului Carol I şi a Bulevardului Nicolae Bălcescu. Conform legii, însă, Consiliul Local a trebuit să decidă ca suprafaţa acestor bulevarde să fie trecută, temporar, din administrarea locală în administrarea Ministerului Turismului. „Aşa cere cadrul legal, ca entitatea care face o lucrare să o facă pe un bun care îi aparţine sau pe care îl administrează. După ce lucrarea va fi efectuată, drumul va fi trecut înapoi în administrarea Consiliului Local Câmpina”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Alte lucrări
În luna mai va fi licitaţia pentru modernizarea drumurilor din judeţul Prahova. În afară de asfaltarea celor două bulevarde, va începe şi lucrarea la breteaua de legătură între DN1 şi Strada Pictor N. Grigorescu. Din păcate, ministerul respectiv nu va asfalta decât partea carosabilă, modernizarea trotuarelor revenind ca sarcină administraţiei locale. Şi Strada Maramureş a fost asfaltată în totalitate, iar acum a venit rândul Străzii 1 Decembrie. „S-au înlocuit bordurile înainte de Paşti, s-a turnat primul strat de asfalt, urmează să se realizeze şi trotuarele şi al doilea strat de asfalt”, a spus primarul Tiseanu.
Lucrările de pe Strada 1 Decembrie vor fi curând finalizate; carosabilul a fost lăţit, iar trotuarele au cu totul alt aspect acum.
Această stradă este foarte circulată, mai ales pentru faptul că în zonă sunt instituţii importante precum Judecătoria şi sediul Poliţiei Locale. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co