Cultura

Cei mai talentaţi copii

La Casa de Cultură din Câmpina au fost premiaţi, săptămâna trecută cei mai talentaţi mici actori, cei mai buni poeţi şi interpreţi din localitate. Trofeul „Geo Bogza” a răsplătit cu adevărat talentul.

„M-am înscris cu zece poeme şi… am câştigat! Au fost creaţii proprii; mă inspiră absolut totul, mai puţin fericirea. Scriu despre tristeţe, pentru că este ceva mai profund decât fericirea”, a povestit Cătălina Grigore.
Acest Festival este la a doua ediţie şi deja unii participanţi sunt familiarizaţi cu cererile stricte ale juriului şi, de la an la an, în cadrul concursului sunt descoperite tot mai multe talente. „A avut loc festivitatea de premiere a celei de-a doua ediţii a Festivalului de Teatru pentru Copii, cu sprijinul financiar al Primăriei Câmpina. Au participat aproximativ 110 elevi, foarte bine pregătiţi. Sperăm ca acest concurs să fie un punct de plecare pentru viitorii mari actori”, a declarat unul dintre organizatori, directorul Bibliotecii Municipale, Liliana Ene.
Şcoala Centrală a fost în top
Secţiunea teatru a avut participanţi deosebiţi, iar Şcoala Centrală s-a evidenţiat cu foarte multe premii I. „Am emoţii, nu mă aşteptam ca din cinci secţiuni să luăm patru premii I şi un premiu II. Copiii au muncit, am muncit şi eu alături de ei; se pare că acest lucru a fost răsplătit. Am rămas după ore şi sunt foarte fericită şi foarte mândră că sunt profesoara acestor copii”, a spus Laura Popa, profesor în cadrul Şcolii Centrale.
De la an la an, acest festival promite o organizare mai amplă, cu o participare mai mare şi poate chiar să fie dedicat întregului judeţ. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co