Actualitate

Ce părere aveţi despre schimbarea Guvernului?

Mişcările puternice de pe scena politică şi administrativă a României nu pot lăsa indiferent nici un cetăţean, toate aceste frământări având darul de a-şi pune amprenta, mai devreme sau mai târziu, pe existenţa cotidiană a fiecăruia. Cum interpretează câmpinenii căderea Guvernului şi ce cred ei că se va întâmpla în perioada următoare, putem concluziona din cele câteva declaraţii luate unora dintre semenii noştri.
Carmen NEGREU

Casnică: „Aşteptam să se întâmple de mult timp acest lucru. Ar fi atât de multe de spus… Şi nici aşa, dacă le-am spune cu menajamente, tot ar fi lucruri destul de grave. Ceea ce au făcut aceşti oameni de când sunt la putere nu a mai făcut nimeni. Nu spun că restul ar fi nişte sfinţi, dar mai rău decât s-a făcut nu cred că se mai poate. Sper să nu-i mai vedem niciodată, pe scena politică!”

Pensionar: „Pozitiv! Pentru că Guvernul care a fost înainte, şi nu vorbesc numai de Ungureanu, ci şi de cei dinainte, au făcut promisiuni şi nu prea au făcut nimic. Au făcut ei ceva, dar nu într-atât încât să satisfacă oamenii de rând. Eu am mari speranţe de la cei care au venit acum, dar nu ştiu în ce măsură vor reuşi să îndeplinească promisiunile pe care le-au făcut. Deocamdată, ei nici nu ştiu exact ce au în fondul financiar al ţării, fără să mai vorbim de alte angajamente ascunse şi alte compromisuri pe care le-au făcut ceilalţi.”

Medic: „În entropia politică actuală, nimic nu e surprinzător, aşa că un episod în plus sau în minus, nu schimbă configuraţia, deloc. Suntem pe o zonă de manifestări seismice politice, de prim rang. Suntem pasaţi de istorie într-o zonă nefericită. Marele public se pare că ignoră autenticul dinamism al lucrurilor care ni se întâmplă în plan politic. Şi anume frecventa şi inevitabila ciocnire de interese Est-Vest.”
Şomer: „E foarte bine că s-a întâmplat! Mă bucur! Vreau să vină alţii, mai buni. Am speranţa ca aceia care vin să facă lucruri bune, să creeze locuri de muncă, să nu mai stau în şomaj.”

Salariat: „Deocamdată, nu-mi dau seama prea bine. Cred că la două, trei zile de la eveniment, nici măcar cei implicaţi direct nu ştiu cu prea mare certitudine ce înseamnă aceasta. Voi putea face un comentariu, doar în momentul în care viaţa mea de zi cu zi va fi afectată în rău sau în bine. Ca oricine, sper să fie bine!”

Şomer: „E cea mai mare greşeală făcută de actualul USL!  Nu trebuia făcută această schimbare, în ultimele şase luni. Trebuia să-i lase să-şi ducă planul la îndeplinire, dacă nu, erau taxaţi de populaţie după aceea. Nu le acord credit celor care vor veni, pentru că nu au timp să facă ceva în şase luni. Şi pe ei o să-i taxeze la alegeri populaţia. Dacă înainte aveau un avantaj foarte mare, acum vor avea un dezavantaj foarte mare.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co