Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Carterul Mitica Apostol: deputatul Radulescu depune azi sesizarile catre autoritati

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că, în cursul zilei de astăzi, va depune interpelările adresate autorităților locale și județene, cu privire la situația cartierului Mitică Apostol, care, deși parte a Ploieștiului, nu ajunge aproape niciodată pe lista de priorități a municipalității.

“În urma discuțiilor de sâmbătă cu locuitorii din cartierul Mitică Apostol, am pregătit interpelările către Primărie, Apa Nova, Electrica și Poliție. În câteva săptămâni vom avea și răspunsurile oficiale din partea autorităților”, a anunțat parlamentarul, pe pagina sa de Facebook.

La sfârșitul săptămânii trecute, Dan Rădulescu a efectuat recent o vizită în acest cartier, care adăpostește aproape 600 de familii, a stat de vorbă cu oamenii și a vizitat mai multe câteva străzi. A discutat cu locuitorii despre principalele probleme ale comunități, printre care străzile neasfaltate în realitate, dar care în acte par că figurează a fi asfaltate, canalizarea inexistentă, lipsa rețelei pentru apă, desființarea postului de poliție locală fără justificare, rețeaua electrică subdimensionată, aruncarea gunoaielor pe locurile virane și existența ambroziei.

Deputatul de Prahova a mai anunțat că va continua audiențele în stradă, următoarea sesiune având loc pe 2 iunie, la ora 10.00, în cartierul Bereasca.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co