Sport

Carpaţi Mefin Sinaia – Caraimanul E.A. Buşteni 1-0 (0-0)

Unul din jocurile aşteptat cu un real interes s-a aflat şi eternul derby al staţiunilor de pe Valea Prahovei, Carpaţi Mefin Sinaia primind vizita rivalei sale de-o viaţă, şcoala de fotbal a profesorului Petre Gavrilă,  Caraimanul Euro-Africa Buşteni.

A fost un meci incendiar având în vedere că nici una dintre echipe nu a dorit să piardă în faţa celeilalte, un meci viu disputat, cu multe faze de poartă şi dueluri aprige în limitele regulamentului, o partidă atractivă, cu multe faze de poartă, cu execuţii de excepţie, cu ratări şi parade ale celor doi portari, cu cartonaşe galbene dar şi o eliminare(Brânzea-de la gazde, în minutul 69) spectatorii veniţi din cele două staţiuni montane având ce vedea.

Formaţia din Sinaia s-a impus cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Răzvan Negotei din minutul 63, calificându-se pentru faza sferturilor de finală. La jocul de pe stadionul Mefin din Sinaia, au evoluat următoarele echipe: Carpaţi Mefin: Dogaru-Ante, Petrescu, Peptea, Ardelean(min.84 Neguţescu), Brânzea, Negotei(min.89 Şandru), Goagă, Lăban(min.56 Moguţ), Davidoiu, Pricop(min.65 Colţoiu).

Antrenor: Ionuţ Hogea.

Caraimanul Euro-Africa: Crintea-Găurean, Bălănescu, Osumann Gariba, Trestenicu, Alex. Anghel, Istrate, Yeboah John Kweku, Chira, Cârloganu, Vălică. Au mai evoluat în repriza secundă: Plumb, Popa şi Androne. Antrenori: Alexandru Andraşi şi Iulian Dragnea.

Brigada de arbitri a fost compusă din : George Frăţilă-la centru, ajutat la cele două tuşe de Emil Mateescu şi Adrian Niţă, observator AJF fiind Marian Deaconu, nimeni altul decât şeful arbitrilor prahoveni. Iată şi celelalte rezultate ale optimilor:

Precizia Breaza – ASFC Brebu 1-2 (1-0)
Petrolistul Boldeşti – Petrolul Teleajen 7-0 (4-0)
Unirea Urlaţi – Avântul Măneciu 1-3 (1-1)
Petrolul Băicoi – CS Păuleşti 1-2 (1-1)
Petrolul II Ploieşti – Prahova 2010 Tomşani 0-4 (0-1)
Tricolor Varniţa – CS Şirna 1-0

Echipele învingătoare s-au calificat în sferturile de finală, fază în care capul de afiş îl constituie partida unde Carpaţi Mefin Sinaia va întâlni, pe teren propriu, pe Avântul Măneciu, celelalte jocuri fiind:

CSM Câmpina – ASFC Brebu
Tricolor Varniţa – Prahova 2010 Tomşani
Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti
Partidele vor avea loc, după toate probabilităţile, miercuri, 27 aprilie. Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co