Administratie

Câmpina turistică

În şedinţa Consiliului Local din luna august, consilierii şi-au dat acordul ca municipiul Câmpina să participe, în calitate de membru, în cadrul Asociaţiei de Promovare a Turismului Prahova (APT PH).

Asociaţia, înfiinţată în 2008, cu scop nelucrativ, vizează dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului din Prahova atât în ţară, cât şi în străinătate. Avantajele membrilor (Consiliul Judeţean, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Hotel Internaţional Sinaia etc.) constă în promovarea prin diverse forme de publicitate (afişe, cataloage, bannere, pliante etc.), dar mai ales în primirea de informaţii despre posibilităţile de colaborare cu potenţiali parteneri străini care contactează APT PH.
Avem teren!
În aceeaşi şedinţă, s-a aprobat punerea la dispoziţie a unei suprafeţe de teren de 715 metri pătraţi, situat pe B-dul Carol I (între BCR şi clădirea Romtelecom) pentru proiectul „Înfiinţarea Centrului de Informare şi Promovare Turistică. Terenul este necesar „ca urmare a oportunităţii de a obţine fonduri europene nerambursabile, în cuantum de 98% pentru înfiinţarea Centrului de Informare şi Promovare Turistică în cadrul POR 2007-2013 axa5.3. Pentru a putea beneficia de finanţare nerambursabilă pentru derularea acestui proiect, solicitantul trebuie să dovedească calitatea de proprietar/administrator asupra clădirii şi/sau terenul care face obiectul investiţiei. Cei 715 mp sunt în conformitate cu cerinţele Ghidului de finanţare. De asemenea, municipiul Câmpina trebuie să pună la dispoziţia proiectului, pentru folosinţă gratuită, şi o parcare în suprafaţă suficientă, pentru minim două autocare şi zece autoturisme”, se arată în expunerea de motive prezentată de primarul municipiului, Horia Tiseanu. C. N.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co