Eveniment

Câmpina medievală 2011

Timp de două zile, 17 şi 18 septembrie, Câmpina va face o incursiune în istorie, în perioada medievală.

Destoinici cavaleri şi nobile domniţe vor pune stăpânire pe centrul oraşului, în aceste zile. Ei se vor plimba nestingheriţi prin oraş, informând şi atrăgând publicul la festivalul “Câmpina medievală 2011”, apoi se vor grupa în susţinerea autorităţilor locale, la deschiderea oficială, se vor întrece în lupte simulate, se vor distra alături de câmpineni la terase, interacţionând cu aceştia, vor dansa, vor cânta şi vor poza cu copiii, care apoi vor putea pleca cu fotografiile acasă.
Incursiunea de două zile în perioada medievală va constitui o atracţie deosebită pentru câmpineni.
Momente de atracţie
Startul evenimentului va fi dat de o paradă a personajelor medievale, formată din oficialităţi, fanfară, cai, domniţe şi cavaleri (care vor împărţi flori doamnelor şi domnişoarelor). După discursurile oficiale, vor debuta dansurile medievale. Cavalerii care au format parada medievală se vor întrece în lupte simulate şi vor fi premiaţi câştigătorii. Personajele medievale vor interacţiona cu publicul în zona teraselor, inducând atmosfera de sărbătoare.
Pe scena evenimentului vor urca Voltaj, Corina, Compact, Elisabeta Turcu, The Sixteens şi alţi invitaţi surpriză. La final va avea loc un foc de artificii care va dura un sfert de oră, după care personajele medievale se vor retrage cu torţe, lăsând publicul cu speranţa reîntoarcerii lor.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co