Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cămătărie la Câmpina

În urma unor activităţi specifice desfăşurate de ofiţerii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina, săptămâna trecută a fost efectuată o percheziţie la domiciliul unui bărbat în vârstă de de 51 ani, din localitate, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.
În locuinţa acestuia au fost găsite mai multe documente, din care reiese faptul că practica frecvent cămătăria. Oamenii legii au stabilit că la data de 8.02.2013, o femeie din comuna Telega a luat împrumut suma de 150 de euro, încheind cu acesta un contract de mână în care se stipula că ar fi luat suma de 300 de euro, pe care se obliga să o restituie în două tranşe, prima pe 15.02.2013, următoarea pe 15.03.2013.
În data de 16 februarie, întrucât întârziase cu o zi, femeia a fost nevoită să plătescă 200 de euro şi 100 de lei, în caz contrar bărbatul ameninţând-o că îi va spune soţului ei că a întreţinut cu el raporturi sexuale.
La câteva zile, reclamanta a mai împrumutat suma de 900 de lei de la acesta, bani pe care trebuia să îi restituie într-o săptămână. Deoarece nu a putut achita, bărbatul i-a cerut 3.500 de lei. În momentul în care femeia i-a spus că nu are de unde să strângă atâţia bani, suspectul a recurs la ameninţări telefonice, de natură a înspăimânta partea vătămată (că îi va spune soţului că au întreţinut raporturi sexuale, că îi va aştepta copii la şcoală, etc.). Poliţiştii au identificat zece persoane care au împrumutat diferite sume de bani variind între 200 şi 4.600 de euro. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie. A. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co