Actualitate

Cadavru misterios

Ofiţerii Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova încearcă se afle împrejurările în care a fost aruncat un prunc într-o fântână din  comuna Poseşti şi cine este autorul acestei fapte.
La mijlocul săptămânii trecute, oamenii legii au fost sesizaţi prin Dispeceratul 112, despre faptul că în satul Valea Plopului se află cadavrul unui copil. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti şi un medic legist, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.
Din primele cercetări, a rezultat că la adresa respectivă se află construită o casă, care este locuită temporar de proprietar, iar într-o fântână din livadă se observă cadavrul unui produs de concepţie, cum îl numesc oamenii legii.
În aceste circumstanţe, la faţa locului s-au deplasat şi echipe de intervenţie din cadrul ISU Prahova, care au scos cadavrul la suprafaţă. Acesta a fost ridicat şi transportat la sediul Serviciului de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.
Cercetările sunt continuate
pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs decesul, precum şi a luării măsurilor legale care se impun. A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co