Editorial

Bugetul de fotosinteză

Hotărât lucru, România, Prahova, municipiul Câmpina nu au nicio şansă de progresie geometrică economico-socială în condiţiile în care la baza administraţiei nu stau oameni care mai de care mai bine pregătiţi, mai puşi la punct cu circuitele integrate ale sistemului de funcţionare comunitar. Iată de ce, este imperios necesară aprofundarea continuă a acestor aspecte, prin studiul individual sau de grup, pe segmente relaţionale şi, totodată, din perspectiva interdisciplinarităţii.
Tocmai de aceea, celule competitive ale aleşilor locali câmpineni vor derula, în perioada 17-24 iulie, la Angouleme-Rouillac (Franţa), vizita profesională cu tema „Modul de funcţionare a asociaţiilor intercomunale din Franţa”; în 28 august-3 septembrie la Alexandroupolis (Grecia), se vor pune la punct cu „Eficientizarea actului de administraţie prin modernizarea întreprinderilor publice locale şi dezvoltarea parteneriatului public privat”; iar în 17-24 septembrie, la Turkler-Alanya (Turcia), vor explora meandrele temei concrete „Planificarea strategică a unei localităţi”.
Din tot sufletul meu de entitate cognitivă contribuabilă, sper că aceste activităţi nu sunt altceva decât o propedeutică pentru seminarul cu tema “Extragerea rădăcinii pătrate din ecuaţia circuitului banului public”. Abia atunci aleşii vor fi total pregătiţi pentru implementarea conceptului de criză “buget de fotosinteză”. Adrian RADULESCU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co