Administratie

Buget mai mare în Sinaia

Administraţia locală din Sinaia a stabilit, în cursul săptămânii trecute, bugetul de venituri şi cheltuieli al stațiunii, pe 2010.
Criza financiară nu a afectat prea mult vistieria oraşului de pe Valea Prahovei, aceasta fiind de 44.505.000 lei, cu 14,6 % mai mare faţă de anul trecut.
Conducerea Primăriei spune că anul acesta va demara investiţii importante în turism, care să aducă şi mai mulţi bani staţiunii.
„Cetăţenii şi agenţii economici îşi plătesc cu mare greutate dările. Chiar dacă nu se vor colecta mulţi bani în primul trimestru, anul acesta vom continua investiţiile începute. Mă refer la reabilitarea drumurilor, vom continua lucrările în domeniul turismului. Unul dintre obiective este telescaunul din Valea Soarelui. Pe timp de criză, instalaţiile de transport de pe domeniul schiabil aduc beneficii oraşului. Vom continua proiectele de reabilitare a zonei centrale, a spaţiilor verzi şi vom efectua şi o amplă curăţenie în oraş. Chiar dacă este un an mai greu, vreau să continuăm obiectivele ca şi până acum, adică într-un ritm normal”, a precizat primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea. Bugetul pe 2010 a fost aprobat în şedinţa de Consiliu cu unanimitate de voturi.
Tot cu această ocazie, sinăienii Ion Scăunaş şi Ioan Floricică, au primit titlul de cetăţeni de onoare ai oraşului. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co