Actualitate

Breaza – Lucrări de infrastructură

Lucrările de infrastructură din oraşul Breaza continuă în această vară. În primul rând se derulează ceea ce s-a început deja. „Avem, în primul rând, pentru oraş, construcţiile de trotuare. Va începe construcţia trotuarului de la Podul Vadului între pasarelă şi grădiniţă şi între strada Colinei şi Mal Vasilescu. Deja lucrarea este licitată şi săptămâna aceasta sau cel târziu în două săptămâni lucrările vor începe”, a declarat primarul oraşului Breaza, Răzvan Bălăşescu.
Următoarele lucrări vor viza reţeaua de canalizare a orasului. „Deasemeni vom începe lucrările de canalizare, de înlocuire canalizare pe strada Erou colonel-doctor Popovici. Este un segment de stradă care nu a fost prins în marele proiect de canalizare al Consiliului Judeţean şi atunci am alocat bani din bugetul local pentru înlocuirea acestei canalizări, urmând ca imediat după ce o finalizăm strada să fie asfaltată, să fie făcute trotuarele şi să o putem da în folosinţă”, a explicat edilul Răzvan Bălăşescu.
După lucrările de infrastructură din această vară, administraţia locală se va ocupa şi de partea estetică a oraşului Breaza. E. T.

drumuri

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co