Actualitate

Bazin deschis în zece zile

Bazinul de înot de la Câmpina şi-a deschis porţile în luna mai… numai pentru primirea ministrului Elena Udrea şi premierului Emil Boc. Dacă, după acea inaugurare fastuoasă, elevii doreau să înceapă cursurile de înot, să facă mişcare în vacanţă, nu se putea acest lucru din lipsă de personal. Săptămâna trecută, însă, a avut loc selecţia de oferte pentru firma care se va ocupa de administrarea bazinului…  „A fost selecţie de oferte, au concurat trei societăţi comerciale şi una dintre ele a câştigat. Dacă va fi formulată contestaţie, va fi rezolvată conform legii, iar dacă nu va fi contestaţie, va fi semnat contractul în câteva zile, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Nici după ce administrarea bazinului a fost câştigată, se pare, de o firmă din Ploieşti, tot nu vom putea înota, pentru că va trebui să mai aşteptăm câteva zile, până când această societate îşi va organiza activitatea. „Trebuie deschis, la Câmpina, un punct de lucru al societăţii comerciale. Sunt nişte formalităţi care trebuie îndeplinite de către societatea care va câştiga, după care bazinul va fi deschis. După părerea mea, cam în zece zile se poate spune că bazinul va fi deschis”, a declarat, joia trecută, Horia Tiseanu.
Intrarea la bazin va costa 20 de lei pe zi de persoană, dar cei care vor să înoate beneficiază şi de pachete cum ar fi 200 de lei abonamentul lunar şi 1800 de lei anual. Părinţii şi un copil vor putea intra la bazin cu 400 de lei pe lună. Tarifele sunt stabilite de Consiliul Local şi doar acesta are dreptul să le modifice. D. R.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co