Sport

Barajul de promovare în Liga a III-a

Petrolul Teleajen – Internaţional Cristian 4-1 (1-1)

Stadionul: „Petrolul” din Berca
Spectatori: 500
Au marcat: M. Ene (min. 43 şi 88), Bărăgan (min. 52 – pen.), Cernea (min. 84) / Evsei (min. 37).
Petrolul: Mălescu-Ungureanu (46-Panait), Ionescu, Oprea, Filip, Răducanu (65-Cernea), Bărăgan, Andrei, Bădicu, Costache (83-Ilie), M. Ene (89-Zaharia).
Antrenor: Valentin Sinescu
Internaţional: Mihok-Andrii, Cristoloveanu (71-Drecea), Bangălă, Blaj (70-Onuc), Constantinescu (82-I.Barabaş), V. Dan, L. Barabaş, Pânzaru (87-Ţintea), Evsei, Arimean.
Antrenor: Emil Staicu
Au arbitrat: Cătălin Buşi (centru), ajutat de Nicolae Dobrică şi Bogdan Medrea (toţi din Râmnicu Vâlcea)
Arbitru de rezervă: Laurenţiu Mosor (Râmnicu Vâlcea)
Observator FRF: Victor Cruceană (Bucureşti)
Jucătorul partidei: Mihai Ene
Barajul de promovare în cea de-a treia ligă a fotbalului românesc s-a disputat pe stadionul „Petrolul” din Berca, adversară a „găzarilor” din Teleajen fiind campioana judeţului Braşov, Inter Cristian.
Scorul a fost deschis de formaţia din Cristian prin Evsei, egalarea survenind cu puţine momente înaintea pauzei regulamentare, autor fiind Mihai Ene, după o centrare a lui Andrei.
Repriza secundă a fost dominată de prahoveni, care au marcat de trei ori fără să primească vreun gol, portarul Mălescu apărând şi un penalty.
A fost o victorie destul de clară, iar tehnicianul V. Sinescu era încrezător în forţele elevilor săi, spunând că „acest meci a avut o încărcătură aparte. Adversarii au avut o condiţie fizică destul de bună, dar noi am reuşit să-i depăşim prin armele noastre şi am obţinut un succes pe deplin meritat şi să ne realizăm obiectivul propus, acela de a promova în Liga a treia”.
Alături de Astra Ploieşti şi Tricolorul Breaza, merită felicitările noastre!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co