Actualitate

Bani pentru… pasarele

bd dacia 1Intersecţia bulevardului Dacia cu Drumul Naţional nr.1! Probabil, unul dintre cele mai urâte locuri de către câmpineni. Administraţia locală, Consiliul Local au observat că nu se mai poate şi au depus la Agenţia de Dezvoltare Regională un proiect privind construirea, din fonduri europene, a unor „bretele” suspendate, care să ducă la fluidizarea traficului în intersecţia care creează atâtea probleme în ultimi ani. Deşi, iniţial, administraţia a fost anunţată că a intrat sub linia de finanţare, iată că, după reorganizarea fondurilor europene, singurul proiect care a primit finanţare a fost cel de la intrare din Câmpina. Adică 6,5 milioane de euro vor fi investite în această lucrare, într-o perioadă de criză financiară acută.
bd-dacia-3Horia Tiseanu: „Doar un singur proiect a fost trecut peste linia de finanţare. Vom primi sume importante, în valoare de peste 6 milioane de euro. Este un proiect foarte mare, un proiect care va crea un altfel de acces către Drumul Naţional nr. 1, astfel încât să se poată circula foarte fluent. Vor dispărea cozile mari de la intrare în Câmpina. În acest fel, nu va mai exista nici pericolul producerii de accidente.”
Dacă toate lucrurile vor merge aşa cum trebuie, în toamnă ar trebui să înceapă lucrările de ridicare a celor două pasarele. Termenul estimat de finalizare este de aproximativ doi ani. Mai rămâne de văzut un singur lucru: dacă acum se circulă greu în respectiva intersecţie, cum se va circula atunci când vot începe lucrările? (Relu NISTOR)

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co