Actualitate

Bandă de preselecţie pentru supermarket

KAUFLANDAutoritățile locale din Câmpina au înlocuit ideea amenajării unui sens giratoriu la intrarea în localitate, cu cea a unei benzi de preselecție. Totul pentru a avea încă un supermarket în zonă.

De mult timp, în Consiliul Local s-a discutat problema deschiderii unui supermarket Kaufland şi în municipiul Câmpina. Au existat însă neînţelegeri între Primărie şi reprezentanţii acestui centru comercial, în ceea ce priveşte intrarea ce se face din Bulevardul Nicolae Bălcescu. Primăria Câmpina nu a fost de acord cu construirea unui sens giratoriu în acea zonă. Se pare că s-a găsit, în sfârşit, o soluţie: o bandă de preselecţie, pe sensul de mers Câmpina –  DN 1.
„Este vorba despre o bandă de preselecţie prin centrul străzii, pentru cei care vin din Câmpina către complexul comercial şi varianta propusă, deocamdată, de societate, ce implică şi semafoare, cu timpi foarte scurţi. Circulaţia din Câmpina spre Ploieşti nu va fi afectată de aceste semafoare, ci doar circulaţia în sens invers”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Ar fi bine pentru toată lumea
Existența acestui supermarket în municipiu are foarte multe beneficii: „se creează locuri de muncă, vor fi construcţii pentru care se plătesc taxe şi impozite, deci Primăria va avea un surplus de venituri. În plus de asta, fiind mai multe centre comerciale în oral, creşte concurenţa şi, evident, scad preţurile”, a mai spus Horia Tiseanu.
Investitorii germani doresc să realizeze acest complex comercial.
Se aşteaptă prezentarea acestei soluţii în mod oficial, spre aprobarea Consiliului Local, urmând apoi să fie dată autorizaţia de construire, pentru a putea începe lucrările. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co