Actualitate

Bacalaureat 2018: Pravova se afla in prima jumatate a clasamentului pe tara

Două medii de 10, douăsprezece elevii cu media între 9.98 și 9.90 și trei elevi eliminați. Acesta este bilanțul județului Prahova la ediția 2018 a examenului de Bacalaureat, care se apropie de sfârșit.

Până acum, au fost afișate rezultatele înainte de soluționarea contestațiilor, urmând ca în zilele următoare să aflăm și mediile după rezolvarea acestora.

La acest moment, județul nostru se situează în prima jumătate a clasamentului pe țară, în funcție de rata de promovare a examenului.

Potrivit Inspectoratului Județean Prahova, 72.58 la sută dintre elevii care provin din promoția curentă au promovat examenul de Bacalaureat. Ministerul Educației nu a făcut încă centralizarea datelor, însă Prahova are o rată peste medie.

În ansamblu, luându în calcul și elevii din promoțiile anterioare care s-au prezentat la sesiunea de vară 2018, rata județului scade la 68.70%. Totuși, valoarea depășește puțin media țării, care este de 67%.

Două eleve din Prahova au obținut medii de 10 la Bacalaureat, în vreme ce alți 12 elevi au avut medii între 9.98 și 9.90.

Trei elevi din Prahova au fost eliminați în timpul probelor. Toți trei au fost prinși cu telefoanele asupra lor. Elevii sunt înștiințați înaintea fiecărei probe că este strict interzis acest lucru și semnează pentru luarea la cunoștință.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co