Actualitate

Au inceput lucrarile la blocurile ANL pentru tineri din Boldesti-Scaeni

Agenția Națională pentru Locuințe, prin constructorul care a câștigat licitația, a început lucrările pentru blocurile de apartamente și de garsoniere destinate tinerilor, în orașul Boldești-Scăeni.

Reprezentanții ANL au preluat temporar de la Primăria Boldeşti-Scăieni amplasamentul pe care urmează să fie realizate zece apartamente cu o cameră și 14 apartamente cu 2 camere, repartizate în două blocuri compuse din subsol tehnic, parter și trei etaje. Valoarea totală a contractului este de 2.974.680,16 lei.

Până în prezent, la nivelul județului Prahova, ANL a finalizat, în cadrul Programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, un număr de 818 unități locative în Bușteni, Ploiești, Azuga, Câmpina, Vălenii de Munte și Sinaia.

ANL a lansat programul de construcții de astfel de locuințe în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co