Actualitate

ISU Prahova face recrutări pentru școala de pompieri de la Boldești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova continuă activităţile de recrutare pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti a candidaților care corespund condiţiilor legale şi criteriilor specifice în vederea formării iniţiale a cadrelor militare.

Sunt scoase la concurs 300 de locuri, destinate bărbaţilor, astfel: subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 275 locuri și
maistru militar auto – 25 locuri. Durata studiilor postliceale este de 1 an.

Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, în funcție de domiciliul sau reşedinţa înscrise în cartea de identitate, până la data de 23.11.2018, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

În vederea susţinerii concursului de admitere, candidaţii declaraţi „apt” psihologic şi medical se înscriu la sediul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, în perioada 10.01.2019 – 21.01.2019.

Persoanele interesate pot accesa pagina de internet a instituției (www.isuprahova.ro) sau pentru informaţii suplimentare, cu privire la organizarea recrutării şi depunerea documentelor, în timpul programului normal de lucru, la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, tel. 0244/27102, 0244/27006.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co