Invatamant

Au filmat haosul din timpul lecţiei

Două filmuleţe realizate la Liceul Teoretic din Azuga cu telefonul mobil în timpul unei ore de engleză au fost postate pe mai multe reţele de socializare.

Pe imagini se vede clar cum elevii nu sunt atenţi la lecţie, fac glume deplasate, beau suc, iar profesoara este depăşită de situaţie şi preferă să ignore nebunia creată în clasă.
Deşi clipurile au fost postate recent pe internet, ele sunt filmate în urmă cu doi ani, susţine conducerea liceului.
Pe imagini, în prim plan, apare profesoara care se face că nu vede dezmăţul din jurul ei. În timp ce îi explică unui elev lecţia, ceilalţi ascultă manele, încep să danseze nestingheriţi şi chiar fredonează melodia. În momentul de faţă, tinerii în cauză au absolvit liceul, iar profesoara de engleză, nu mai predă la Azuga, aşa că nu se mai pot aplica sancţiuni.

Dezamăgirea profesorilor
La momentul respectiv, femeia era la pensie, însă a obţinut dreptul să predea la unitatea preuniversitară.
“Nu am avut oameni la catedră şi nu ne puteam descurca, aşa că am fost nevoiţi să lucrăm cu doamna, care era la pensie. Îmi amintesc că la finalul acelui an şcolar chiar i-am dat o recomandare să lucreze doar în învăţământul primar. Din câte ştiu eu, imaginile au apărut în urmă cu o lună de zile pe internet, însă ele au fost filmate acum doi ani. Am o mare dezamăgire pentru că aceşti copii nu au înţeles la momentul respectiv că profesoara făcea mari eforturi pentru a ajunge în Azuga să predea.
Dânsa parcurgea zilnic 150  de kilometri pe zi dus întors Ploieşti – Azuga , pentru a-i învăţa pe elevi engleză”, a precizat directorul Liceului Teoretic din Azuga, Eugen Ganea.
În prezent, postul la catedra
de engleză este o ocupat de un
cadru didactic mai tânăr şi nu s-au mai înregistrat astfel de incidente,
conform conducerii instituţiei de învăţământ. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co