Administratie

Au demonstrat că se poate

Aproape 3.000 de tone de material antiderapant au fost împrăştiate pe străzile din Câmpina şi mai bine de jumătate din cantitate a rămas pe marginea carosabilului și creează mari probleme localnicilor. Situaţia a fost adusă în discuţie în Consiliul Local şi s-a hotărât să se acționeze în acest sens, dar doi consilieri au decis să arate că se poate face treabă bună imediat.
„Trebuia să facem curăţenie pe partea carosabilă, acolo unde, de-a lungul iernii, s-a strâns nisip. Tot praful îl găseam în balcoane, să nu mai vorbim de căile respiratorii”, a declarat consilierul Gheorghe Sandu.
„Iată că am venit cu o soluţie! Toată lumea spune că discutăm în şedinţa de Consiliu şi nu facem nimic. Soluţia era simplă! Dacă cineva vrea… poate face”, a spus consilierul Daniel Telegescu.
Şi lucrurile s-au mişcat aşa cum trebuie. Toată zona a fost eliberată de maşini şi, după ce a fost înlăturat nisipul, s-a trecut la… spălarea străzii, cu ajutorul unui utilaj de la Atelierul de Sere al Primăriei. Acţiunea de curăţenie l-a făcut pe Telegescu să fie şi mai hotărât în ceea ce priveşte promovarea a două proiecte – parcarea alternativă și interzicerea staţionării autoturismelor de firmă în Centru, după orele 17.00.  R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co