Actualitate

Atrag banii europeni

Într-o perioadă în care se tot fac rectificări de bugete, în care Guvernul nu mai dă bani către administraţiile locale, nu mai rămâne decât varianta atragerii de fonduri europene.
Un ultim astfel de proiect a avut câştig de cauză şi municipalitatea câmpineană poate începe demersurile pentru realizarea unei strategii de dezvoltare locală, pe un termen de zece ani, banii urmând a veni către Câmpina de la Uniunea Europeană, prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale.
„Noi am depus un proiect de finanţare şi am primit un răspuns favorabil, după un an de zile. Adică proiectul a fost acceptat. Dintr-o sumă de aproximativ trei miliarde de lei vechi, noi vom plăti doar 2%”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
„Iată că noi avem mai multe proiecte câştigate, cu finanţare europeană, lucru care înseamnă că nu o să folosim veniturile noastre, care oricum nu sunt de o valoare foarte mare”, a explicat Horia Tiseanu.
Strategia de dezvoltare a Câmpinei se impune a fi făcută, având în vedere faptul că municipiul nu se mai poate dezvolta pe orizontală, ne mai
existând terenuri mari unde să se construiască. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co