Actualitate

Atacat de urs

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Bertea, a trecut prin clipe de coşmar, într-una din zilele săptămânii trecute, după ce a fost muşcat de un urs.

Omul se afla într-o grădină, când
s-a trezit cu fiara chiar în faţa sa. Nu a mai avut timp să fugă, aşa că animalul, probabil înfometat, s-a năpustit peste el, provocându-i răni pe abdomen, la braţe şi pe umeri.
În timpul atacului, omul şi-a pierdut cunoştinţa, fiind găsit mai târziu de un vecin, care a alertat imediat echipele de salvare.
„Pacientul, în vârstă de 65 de ani, a venit la Spitalul Judeţean din Ploieşti în cursul dimineţii de marţi, 4 octombrie. Acesta a declarat că a fost atacat de urs şi prezenta plăgi escoriate la nivelul feţei şi al toracelui. După investigaţiile de rigoare, a fost trimis către spitalul de boli infecţioase pentru profilaxia antirabică”, a declarat purtătorul de cuvânt Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, dr. Andrei Ilinca.

E în stare bună
Preluat de medicii de la “Movila”, bărbatul a fost oprit câteva zile pentru o mai atentă supraveghere de specialitate.
“Pacientul a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase şi se află în afara oricărui pericol. În acest moment, este sub tratament antirabic. Va mai rămâne la noi câteva zile”, a declarat directorul Spitalului de Boli Infecţioase “Movila” din Ploieşti, dr. Cătălin Vişan  M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co