Imobiliare Valea Prahovei
Social

Asociație de pensionari în Câmpina: “Putem fi activi și ne putem bucura de viață la orice vârstă”

pensionari

Asociație de pensionari în Câmpina/ sursa foto: www.google.com

Pensionarii din Câmpina vor avea propria asociație începând de joi, 22 septembrie, deschiderea fiind programată începând cu ora 11.00, la Clubul Pensionarilor.

La deschidere vor participa primarului municipiului Câmpina, Horia Tiseanu și președintele Asociației Pensionarilor Prahova, Sofia Cioc. Scopul acestei asociații a pensionarilor este de a arăta că viața nu se încheie o dată cu ieșirea la pensie. Aceasta filială care se va deschide la Câmpina va organiza diverse acțiuni pentru vârstnici, pentru a-i scoate din monotonie.

 „În Câmpina nu a mai funcționat de multă vreme o astfel de organizație, motiv pentru care am întreprins toate demersurile necesare ca să înființăm această filială. Din fericire, am avut tot sprijinul conducerii Asociației Județene a Pensionarilor și sunt sigură că ne vom bucura și de aici înainte de o colaborare frumoasă. Scopul nostru, al celor care ne-am dorit acest cadru organizat, este de a demonstra că viața nu se termină odată cu ieșirea la pensie. Putem fi activi și ne putem bucura de viață la orice vârstă. În cadrul acestei filiale ne vom întâlni periodic, vom organiza acțiuni care să-i aibă în prim-plan pe vârstnici, ne vom distra, ne vom plimba, ne vom ajuta cu sfaturi și vom demonstra tuturor că există viață și după pensie“, a declarat Alexandrina Minculescu, președintele filialei Câmpina a Asociației Pensionarilor.

Până în prezent, Asociația Pensionarilor, filiala Câmpina, a adunat aproape 30 de membri, însă persoanelor de vârsta a treia care își doresc să iasă din monotonia cotidiană se pot înscrie în continuare.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co