Actualitate

Asfaltări pe ploaie

ASFALTARE-PLOAIE-2În urma unui telefon primit la redacţia postului “Valea Prahovei TV”, într-una din zilele de la începutul săptămânii trecute, de la un cetățean care sesiza modul în care sunt consumaţi banii contribuabililor, ne-am deplasat în cartierul care se construieşte în zona de sud a municipiului Câmpina, pentru tineri. Așa am constatat că, în timp ce afară ploua, după cum anunțaseră meteorologii, firma care a câştigat licitaţia pentru asfaltarea străzilor din localitate, derula lucrări specifice.
La auzul acestei informații, primarul municipiului a declarat că nu va plăti pentru această lucrare.
„Nu este corect să asfaltezi în aceste condiţii. O să iau măsuri în ceea ce priveşte societatea care efectuează această lucrare. Nu au fost respectate tehnologiile normale. Vă asigur că această lucrare nu va fi plătită. Trebuie să refacă această asfaltare pe vreme bună”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
Muncitorii firmei care efectuează lucrarea de asfaltare din cartierul pentru tineri, de lângă Şcoala Generală „Ion Câmpineanu”, chiar se bucurau atunci când au văzut că a apărut o cameră de filmat. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co