Eveniment

Anca Ţurcaşiu şi Mihai Constantinescu au cântat la Buşteni pentru cuplurile care au împlinit 50 ani de căsătorie

DSC_597620 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost aniversate, de Bunavestire, la Buşteni de către primarul oraşului, Emanoil Savin.
De asemenea, au fost sărbătorite şi 31 de persoane văduve, dintre care numai doi bărbaţi.
Surprins de diferenţa foarte mare, edilul-şef spune că “bărbaţii trebuie să devină mai cumpătaţi, astfel încât să fie cel puţin la fel de longevivi…”
În cadrul evenimentului, organizat anual de Primăria oraşului Buşteni, toţi cei prezenţi au primit diplome, flori şi sume de bani.
Astfel, fiecărui cuplu i-a fost oferită suma de 1000 de lei, iar celor văduvi 500 de lei.
DSC_6043Vizibil emoţionat, primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin s-a adresat celor prezenţi în sala de festivităţi: “Mă simt foarte fericit, dar şi emoţionat în acelaşi timp, să fiu alături de dumneavoastră la acest eveniment. Consider că nu este cu putinţă să reuşeşti să trăieşti o viaţă întreagă alături de un singur om, decât dacă tu însuţi ştii să fii om. Să ştii să accepţi că respectul, încrederea, reuşita merg la pachet cu durerea, tristeţea, suferinţa”…
Atmosfera a fost întreţinută de cunoscuţii interpreţi de muzică uşoară Anca Ţurcaşiu şi Mihai Constantinescu, iar meniul oferit invitaţilor a conţinut exclusiv mâncare de post. Tortul imens a încheiat o zi perfectă, în care toţi cei prezenţi s-au simţit ca în tinereţe.
DSC_6119Acţiunea de sărbătorire a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a fost iniţiată încă din anul 2007, la propunerea primarului Emanoil Savin, atunci când au fost recompensate 135 de cupluri.  În toată această perioadă nu mai puţin de 312 cupluri şi 484 de văduve şi văduvi au primit premii în valoare totală de peste 550.000 de lei.
Adriana Vâjeu

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co