Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Alexandru Jula este la terapie intensiva, in stare grava, dar in viata

Cunoscutul interpret de muzică ușoară Alexandru Jula se află internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în urma unui accident vascular cerebral.

Surse medicale au declarat că artistul este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, având tensiunea foarte mică şi probleme cu respiraţia.

Aseară, au apărut pe o rețelele de socializare informaţii conform cărora artistul ar fi murit. Zvonul a fost confirmat de mai mulţi apropiaţi, între care directorul Teatrului Naţional Muzical din Galaţi, Teodor Niţă, dar şi de doi impresari.

Însă, după ce informația a fost răspândită pe rețeaua de socializare, un nepot al cântărețului a infirmat informația, tot pe același canal: ”Bună seara, sunt nepotul domnului Jula. Vă voi ţine la curent cu ştirile oficiale!!!!! Vă mulţumim pentru gândurile frumoase şi sperăm totuşi într-un miracol!!!!!”, a scris el.

Alexadru Jula a suferit accidentul vascular după ce a leşinat pe scara blocului, în urma unui drum obositor și lung de la Cluj-Napoca, unde a susținut un concert.

Artistul are 83 de ani și este considerat o vedetă veşnic tânără, care a dovedit mereu în viaţă, dar şi pe scenă, exuberanţă şi optimism.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co