Administratie

Alegerile au trecut, proiectele continuă

În staţiunea de pe Valea Prahovei care a cunoscut cea mai puternică dezvoltare din punct de vedere turistic în ultimii ani, proiectele continuă.

În curând, turiştii şi localnicii care ajung în centrul staţiunii vor avea parte de o surpriză de proporţii: cel mai modern parc de pe Valea Prahovei. “Este un proiect care va schimba complet centrul oraşului Buşteni. El a fost gândit în aşa fel încât serviciile care vor fi asigurate pentru turişti să fie diverse: servicii de agrement, inclusiv amenajarea parcului cu obiecte de inventar de parc, bănci, un iluminat ambiental, în jur de cincizeci de stâlpi cu felinare care vor lumina foarte frumos parcul central, cu lucii de apă, cu fântână arteziană. Proiectul este destul de complex şi primăria a făcut eforturi deosebite ca să ducă la sfârşit acest proiect” a declarat managerul de proiecte, Ion Vasilescu.

Obiective variate
Lucrarile sunt efectuate deja în proporţie de 70 la sută iar constructorul s-a angajat ca până la finalul anului să termine toate amenajările. Iar acestea nu sunt puţine…
“Are în jur de 11 obiective dintre care, cele mai importante sunt în stadiu cam 60-70% către finlizare. Cele mai importante sunt sala de fitness, sala in-door, terenul multifuncţional pentru manifestări sportive şi culturale, un amfiteatru în aer liber, tot pentru activităţi culturale, o mini grădină botanică cu principalele specii din flora din Parcul Natural Bucegi, un loc de joacă pentru copii, un pavilion pentru muzică, iluminatul Pârtiei Kalinderu care s-a finalizat…” a mai precizat managerul de proiecte, Ion Vasilescu.
În staţiunea Buşteni proiectele vor continua şi la domeniul schiabil Kalinderu, iar conducătorii oraşlui au ambiţa ca localitatea să devină cea mai căutată de pe Valea Prahovei. Adi BURCEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co