Imobiliare Valea Prahovei
Social

Ajutor pentru antreprenori

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a găzduit, săptămâna trecută, lansarea proiectului “Dezvoltarea aptitudinilor, competenţelor şi iniţiativei antreprenoriale”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin programul operaţional sectorial Dezvoltarea resurselor umane în perioada 2007-2013.

Grupul ţintă al acestui proiect este format din 100 de întreprinzători, 200 de persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă şi 900 de persoane  cu funcţii de conducere din întreprinderi în special microîntreprinderi şi IMM-uri.
“Îi invităm pe participanții la proiect să-și construiască un drum propriu, o carieră în antreprenoriat, pentru că avem 16 module de cursuri, care vizează creșterea, dezvoltarea de competențe în zona antreprenorială. Ei singuri își vor construi cariera, dar noi vom facilita acest lucru”, a spus managerul de proiect Regiunea Sud Muntenia, Irina Dogaru. “Este o soluție obligatorie de a activa energiile care sunt la nivelul întreprinzătorilor, care sunt active, dar au mare nevoie de competențe”, a spus expert senior proiect, Ionel Cherea.

Durată și valoare
Obiectivul general al acestui proiect constă în dezvoltarea competentelor antreprenoriale şi manageriale în vederea îmbunătăţirii performanţei şi formării profesionale actuale a persoanelor, pentru a le dezvolta spiritul antreprenorial, prin creşterea conştientizării şi promovarea atitudinii pozitive faţă de cultura antreprenorială. Proiectul se va implementa în 36 de luni și are o valoare totală de 5 milioane de lei. După terminarea cursurilor din acest proiect, tinerii antreprenori pot aplica şi pentru proiectul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Erasmus, care încurajează mobilitatea internaţională a tinerilor antreprenori, stimularea antreprenoriatului, competitivităţii, internaţionalizarea şi creşterea numărului de noi companii constituite. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co