Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Aici poate fi maşina ta!

descinderi2Sunt din ce în ce mai mulți hoți de și din autoturisme în Prahova, sau cel puțin polițiștii locali aduc în prim-plan tot mai multe acțiuni soldate cu capturarea unor astfel de răufăcători.

Luptătorii Departamentului Poliției de Intervenție Rapidă – “mascații”, cum le spune multă lume- și jandarmii au descins la domiciliile mai multor suspecți din comunele Valea Călugărească şi Dumbrava. Indivizii erau bănuiți că fac parte dintr-o rețea care se ocupa cu furturile de autoturisme, dar și spargerea de mașini în Ploiești.
Este vorba despre patru suspecți, care au dat ultima lovitură la începutul lunii martie, când furaseră un autoturism dintr-o parcare din oraș. În aceeași noapte, aceștia au încercat să sustragă alte două mașini. Hoții spărgeau geamul autoturismului și dacă nu reușeau să plece cu acesta, furau tot ce găseau în interior, dar și cauciucurile, sau jențile, după cum a explicat agent principal Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.

Avea casa plină…
La domiciliul unuia dintre membrii bandei respective – un individ în vârstă de 36 de ani, din Valea Călugărească, polițiștii au găsit, în timpul descinderii, cele mai multe dintre urmele infracțiunilor comise, respectiv canapele, portiere, alte bunuri și chiar câteva mașini pe care începuseră să le dezmembreze, pentru a vinde piese la bucată. Bărbatul a și fost reținut de oamenii legii. Ceilalți trei membri ai grupului infracțional sunt cercetați în continuare.
Polițiștii de la Compartimentul de Trafic și Furturi Auto încearcă să le probeze mai multe furturi de și din mașini.
Dacă se vor dovedi vinovați, cei patru riscă să petreacă câțiva ani după gratii, pentru furt calificat și tentativă de furt.Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co