Actualitate

A înjunghiat omul legii

politist-injunghiatPolițiștii din cadrul IPJ Prahova au deschis dosar penal, în cursul săptămânii trecute, unui individ care le-a înjunghiat un coleg.

Omul legii se afla în serviciul de patrulare, cu un jandarm, când a dat peste un bărbat aflat în avansată stare de ebrietate, care căzuse pe stradă. Imediat l-a ridicat și l-au cărat la domiciliu, îndrumați de vecinii bărbatului. Numai că, după ce au ajuns, agentul avea să afle că facerea de bine chiar e dăunătoare, uneori. În loc să se legitimeze, pentru a-i nota polițistul datele de identificare în carnețel, beţivul i-a înfipt un cuţit de bucătărie între coaste. Victima a ajuns la spital în stare gravă și a avut nevoie de îngrijiri medicale deosebite, întrucât cuţitul l-a rănit chiar în zona inimii. Incidentul s-a petrecut în zona cartierului Polux din Ploiești.
Vecinii agresorului au declarat că au auzit scandalul, dar că nu au ieşit de teama bărbatului care devine violent când bea. După incident, acesta a fost internat pentru 15 zile într-un spital de psihiatrie, pentru a i se face teste specifice. Dacă se va stabili, medico-legal, că are discernământ, agresorul va fi cercetat pentru ultraj și tentativă de omor, caz în care ar risca o condamnare la minim 12 ani de închisoare. Polițistul, a fost transferat la un spital din București. El lucrează la Secția nr. 2 din Ploiești și este în sistem de 11 ani. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co