Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Adrian Dobre respinge acuzatiile ce i se aduc pe tema demolarii Pietei Centrale

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a explicat, astăzi, jurnaliștilor că nu este vorba despre un refuz al său de a semna autorizația de demolare a unei părți din piața centrală a municipiului, ci de faptul că, înainte ca el să poată face acest lucru, este nevoie de clarificarea unor aspecte legate de această autorizație de demolare.

Prima chestiune care necesită o clarificare se referă la propunerea privind demolarea unei părți din platoul Halelor Centrale, în condițiile în care notificarea Inspectoratului Teritorial în Construcții cu privire la riscul seismic vizează, în principal, interiorul platoului.

Cea de a doua neclaritate este de ordin financiar. Astfel, edilul șef a mărturisit că nu are o explicație pentru faptul că în autorizația de demolare pentru tot platoul din 2015 valoarea estimată a lucrărilor a fost estimată la 400.000 de lei, iar pentru demolarea numai a perimetralului pieței costurile estimate sunt de 320.000 de lei.

Autorizația de demolare propusă vizează numai 1.280 mp din cei 3.800 mp cât este suprafață totală a pieței.

Nu în ultimul rând, Adrian Dobre a precizat că pentru demolarea unei părți din piața centrală are nevoie de un acord și din partea proprietarului pieței, care nu este nimeni altul decât Consiliului Local al Municipiului Ploiești.

Ieri, conducerea S.C. Hale și Piețe, pe de o parte, și viceprimarul George Pană, pe de alta, au susținut că demolarea unei părți din piața centrală este blocată de faptul că primarul Adrian Dobre nu a semnat autorizația de demolare.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co