Actualitate

Accident neobişnuit

Un copil în vârstă de 14 ani, din Câmpina, a ajuns la Spitalul municipal, cu piciorul stâng fracturat, în urma unui accident de bicicletă mai puțin obișnuit.
Băiatul urca pe bicicletă dinspre cartierul În Luncă spre centru oraşului, şi într-o curbă la stânga a căzut într-o râpă de aproape cinci metri, printre două ţevi. Zgomotele scoase de copil i-au făcut pe oameni să iasă afară din case, să-i acorde primul ajutor și să cheme echipele de intervenţie. „Am venit și l-am văzut jos, acolo. Spunea că și-a rupt piciorul; venea de unde venea și a căzut de pe pod”, a declarat una dintre femeile care au ajuns la fața locului la imediat după producerea incidentului.
Intervenția specialiștilor
Poliţia, pompierii şi cei de pe echipajele de ambulanţă au ajuns repede şi l-au stabilizat pe băiat, după care acesta a fost transportat la spital. Din discuţiile purtate cu el, poliţiştii au aflat că i s-ar fi făcut rău de la căldură şi că a căzut în râpa respectivă.
„Din primele cercetări a rezultat că un băiat în vârstă de 14 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta la intersecția dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu cu strada În Luncă, sector de drum în pantă și curbă, s-a prăbușit în râpă, pe partea stângă a sensului de mers”, a declarat agentul de circulație Ciprian Mocanu.
Există, însă, şi unele dubii în ceea ce priveşte cauza accidentului. Băiatul a căzut în râpă, în timp ce urca drumul.
Cercetările oamenilor legii continuă și adevărul va fi aflat cu siguranţă atunci când copilul îşi va reveni din starea de şoc.  R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co