Eveniment

A șaptea ediție “Fashion & Beauty Corner” la Ploiești Shopping City

carmen-negoita

A șaptea ediție “Fashion & Beauty Corner” la Ploiești Shopping City/ sursa foto: www.google.com

La Ploiești Shopping City a avut loc ce-a de-a șaptea ediție a evenimentului “Fashion & Beauty Corner”, care, spre deosebire de anii trecuți, a surprins publicul cu o gamă variata de servicii pentru bărbați.

Dacă cele șase ediții anterioare au fost dedicate exclusiv femeilor, anul acesta și bărbații s-au putut bucura de evenimentul “Fashion & Beauty Corner”. De la hairstyling, make-up, pensat și până la nuanțe pentru ținute masculine, toate au putut fi testate gratuit, atât de reprezentantele sexului frumos, cât și de domni. Printre personalitățile prezente la eveniment s-au numărat Carmen Negoiță, una dintre cele mai cunoscute blogger-ițe de fashion și echipa de volei, Tricolorul LMV.

“Este un eveniment dedicat răsfățului, atât pe parte de îngrijire personală, frumusețe, cât și pe parte de modă, motiv pentru care avem sesiuni gratuite de machiaj, workshop-uri de machiaj sau de hair-styling”, a declarat Bianca Damian, PR Communication, pentru VPTV.

Băieții de la Tricolorul LMV au fost foarte încântați de inițiativa organizatorilor de a-i inivita la eveniment, ocazie prin care echipa să poată fi văzută și cunoscută de un public cât mai larg. Băieții au testat noile tendințe în ceea ce privește hair-styling-ul și s-au bucurat de eveniment alături de toți cei prezenți.

“Ne bucură foarte mult inițiativa oamenilor care ne-au invitat aici, ne simțim foarte bine, este un moment foarte bun de cunoaștere a echipei Tricolorul LMV. Este o echipă care își dorește performanță, a realizat performanță și sunt convins că și în sezonul următor vom avea performanță”, a declarat Sergiu Stancu, antrenor principal LMV Ploiești pentru VPTV.

Organizatorii au pregătit multe surprize, astfel că cei prezenți la eveniment au putut vedea parade de modă cu cele mai noi tendințe în materie de piese vestimentare. Cunoscuta bloggeriță Carmen Negoiță, cea care este și imaginea Ploiești Shopping City pentru sezonul toamnă-iarnă 2016, a declarat că se simte ca acasă în mall-ul ploieștean și că este foarte încântată să participe la acest eveniment.

“Eu sunt foate încântată, sunt deja la a treia colaborare cu acest mall, Ploiești Shopping City. Chiar le spuneam în primul episod că mă simt ca acasă. Ceea ce fac ei aici mi se pare foarte interesant. Prin filmulețele pe care le facem încercăm sa-i învățăm pe oameni ce anume ar trebui să cumpere, pentru ca fiecare să se îmbrace frumos și să nu investească atât de mulți bani”, a declarat Carmen Negoiță pentru VPTV.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co