Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A început lupta pentru Parlament!

Universul politic local este, în această perioadă, tulburat de negocierile pentru desemnarea candidaţilor la alegerile din  9 decembrie. Dincolo de certitudinea propunerii lui Georgică Severin, de către PSD, pentru funcţia de senator – conform protocolului care stipulează faptul că parlamentarii USL îşi păstrează colegiile- şi susţinerea lui Virgil Guran de PNL, ca deputat în Colegiul Câmpina, cu acceptul deja formulat al PSD-ului, speculaţiile sunt cele care ţin
prim-planul. Va candida Florin Anghel pe Colegiul Câmpina sau fiul său, Alexandru Anghel, va fi acela care va fi înscris în lupta pentru obţinerea unui fotoliu de deputat? Va candida, în mod sigur, Mircea Roşca în Colegiul Valea Prahovei, pentru un post de deputat?
Până când apele se vor liniştii şi numele candidaţilor, inclusiv ale celor de la PDL, PPDD şi ai altor partide, vor fi făcute publice oficial şi ireversibil, poate nu vor fi date deoparte şi opiniile cetăţenilor, ale celor care votează şi care ar trebui să conteze cu adevărat.
Trimiteţi propunerile dumneavoastră privind candidaţii la alegerile parlamentare pe adresa de e-mail alegeriparlamentare2012@vptv.ro şi acestea vor fi publicate pe site-ul www.vptv.ro.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co