Actualitate

A gonit spre moarte

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane a avut loc săptămâna trecută pe DN1 B, la intersecția Albești Paleologu.

Un șofer grăbit și-a pierdut viața, imediat după ce a ieșit dintr-o benzinărie. A vrut să facă o întoarcere în stradă, însă nu s-a aigurat și mașina sa a fost lovită de o alta, care circula regulamentar, din sens opus. Bărbatul aflat la volan a fost prin între fiarele contorsionate.
Până la venirea echipelor de salvare, oamenii aflați în zonă i-au sărit în ajutor. L-au scos din mașină, însă nu au mai putut să-i salveze și viața. ”A băgat la Peco și aici a vrut să întoarcă să se ducă spre Ploiești, și când a venit de acolo, de pe banda a doua, l-a izbit rău o mașină care mergea corect”,  a declarat Gheorghe Ionescu, martor al evenimentului. ”L-a luat în plin, nu a avut nici o șansă. De abia l-au scos cu cracii ăia ai lor, pompierii. Noi i-am sărit în ajutor. Mai respira, dar nu a mai avut nimeni ce să-i facă. A intrat în stop cardiac”, explicat un alt martor.

Primele concluzii
Din primele cercetări, a reieșit faptul că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul care și-a pierdut viața. ”Accidentul s-a produs pe fondul întoarcerii neregulamentare. Neasigurându-se la manevra de întoarcere, a fost lovit de către autoturismul albastru, care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul care a făcut manevra greșită, a decedat”, a declarat inspectorul Florin Stoica, de la Serviciul Rutier BDNE.
Din fericire, șoferul celeilalte mașini și pasagerul din drepta au scăpat ca prin urechile acului, doar cu câteva zgârieturi.
Din cauza accidentului, traficul a fost îngreunat timp de o oră. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co