Actualitate

A fost găsit mort

În cursul săptămânii trecute, un bărbat din Valea Bradului, comuna Proviţa de Sus, a plecat de acasă cu bicicleta fratelui său, să îşi cumpere ţigări, ulterior fiind găsit mort, într-o groapă cu apă. „Aseară a plecat cu bicicleta să-şi ia nişte ţigări. Nu ştiu dacă băuse, era parcă puţin ameţit…, mi s-a părut un pic…”, a spus un vecin de-al victimei. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, nu avea soţie sau copii. Doar fraţii mai stăteau cu el.
La locul incidentului s-au strâns multe persoane curioase, interesate să afle cum s-a produs nenorocirea. „A plecat de acasă seara, la 17.30. A băut ceva, a luat bicicleta… L-am căutat toată seara… şi dimineaţa, la 8.00, fără ceva l-am văzut aici…”, a declarat fratele celui decedat. Bărbatul era mort de ore bune. Căzuse în apă cu tot cu bicicletă. În jurul orei 9.00, pompierii şi poliţia au sosit la faţa locului, pentru cercetări.
Cei care îl cunoşteau au spus că bărbatul obişnuia să bea. Este posibil ca victima să se fi dezechilibrat şi astfel a căzut cu bicicleta peste marginea podeţului, în apă, de la o înălţime de patru metri.
Poliţiştii nu au dat declaraţii, cu privire la cauzele decesului. După investigaţiile medicilor legişti se vor putea pronunţa dacă victima a murit înecată sau din cauza unei lovituri pe care o avea la cap. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co