Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A condus beat si dupa suspendarea permisului si a facut masina praf

Un bărbat de 41 de ani din Turnu Severin a fost prins, azi noapte de polițiști, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, dar, deși aceștia i-au reținut permisul, a condus încă 60 de kilometri și, lângă Ploiești, a făcut mașina praf.

Prima dată, polițiștii l-au oprit la Sinaia pentru verificări, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,99 mg/l. Cum era și firesc, oamenii legii i-au reținut permisul șoferului.

Dar bărbatul nu s-a lăsat oprit din drumul său, motiv pentru care nu a ținut cont că nu mai avea permis și s-a urcat din nou la volan, pornind pe DN1, spre Ploiești.

La ora 3 dimineața, după patru ore de la suspendarea permisului, bărbatul a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina de pe șosea. Evenimentul s-a petrecut în localitatea prahoveană Târgșorul Vechi. Din fericire, chiar dacă și-a distrus autoturismul, omul a scăpat fără răni.

S-a întâlnit însă din nou cu un echipaj al poliției rutiere și, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta din urmă a indicat o alcoolemie de 0,94 mg/l.

Șoferul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co