Imobiliare Valea Prahovei
Politica

A apărut Filiala Câmpina a Partidului Poporului

Partidul Poporului (PP), fondat de patronul televiziunii OTV, Dan Diaconescu, şi-a făcut apariţia, din luna ianuarie, şi la Câmpina. Viorica Stănică, preşedinte interimar al filialei până la fixarea alegerilor pentru biroul permanent local, coordonează activitatea celor aproape 60 de membri înscrişi până acum. Totul e la început, aşa că nu cunoaşte numele întreg al preşedintelui partidului. La nivelul judeţului Prahova, organizaţia PP este condusă de către Răzvan Crăciun, care a fost prezent zilele trecute la Câmpina, împreună cu Simona Man, preşedintele PP. Totul e nou şi pentru preşedintele partidului, care nu cunoaşte numărul de organizaţii PP la nivel naţional. Până în acest moment, după spusele liderului politic, Răzvan Crăciun, în ţară s-au înfiinţat în jur de 80 de organizaţii, cuprinzând între 3-4000 mii de membri.
„Am reuşit să înfiinţăm organizaţii de tineret, de femei, fiind în continuare în plină organizare, primind adeziuni de la o zi, la alta. Deocamdată, aşteptăm să se ţină Congresul partidului la Bucureşti, apoi să fixăm alegerile la nivel local” a precizat Răzvan Crăciun.
Întrebat despre obiectivele propuse, odată cu apariţia acestui partid în paleta politică deja existentă, Răzvan Crăciun s-a prevalat de spusele fondatorului acestuia:
„Avem 20 de puncte pe care domnul Dan Diaconescu le-a tot prezentat prin conferinţe de presă şi pe care noi, sperăm şi suntem convinşi că o să le realizăm. În primul rând, cam printre primii paşi, o să fie schimbarea Codului Fiscal, adică o să fie prevăzut cu două, trei taxe, n-or să mai fie 200 de taxe. Din alt punct de vedere, în ceea ce priveşte Codul Penal, ca perioade, ca termene între procese, o să se scurteze timpul între ele foarte mult şi o să se organizeze, o să fie un comitet de juraţi, care o să participe în instanţele de judecată. Pentru tineri, o să creăm locuri de muncă. De fapt, locuri de muncă sunt, dar, practic, România a intrat într-un blocaj, pentru că aşa s-a vrut. Nu trebuia să fim în criza asta, în momentul de faţă!” a declarat Răzvan Crăciun, subliniind faptul că se va apela la specialişti în domeniu, pentru toate aceste proiecte.
Va fi interesant de urmărit, evoluţia politică  a acestui nou partid, dacă nu la nivel naţional, cel puţin la nivel judeţean, într-o zonă cu lideri politici experimentaţi, puternici ca imagine şi consistenţă financiară.  Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co