Actualitate

O noua editie a Festivalului de Ateliere Teatrale “Ion Manolescu” debuteaza la Breaza

Consiliul Județean Prahova, Centrul Județean de Cultură Prahova, Centrul Dramatic Mythos și Centrul Cultural „Ion Manolescu” Breaza, împreună cu Primăria și Consiliul Local Breaza organizează, în zilele de 9 și 10 iunie 2018, la Breaza, cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Ateliere Teatrale “Ion Manolescu”.

Festivalul reprezintă o manifestare artistică de nivel județean care, neavând un caracter competițional, ci de lărgire a orizontului de cunoștințe din domeniul artei teatrale, este o formă de educație prin intermediul artei teatrale, de dezvoltare a imaginației, a simțului estetic și a bunului gust, de cunoaștere și respectare a valorilor acestui gen artistic.

În cadrul evenimentului vor avea loc ateliere, studii de mișcare scenică, studii de dicție și rostire, repetiții demonstrative, colocvii, spectacole, cu participarea efectivă a elevilor și a profesorilor însoțitori din instituții de învățământ din Breaza, care au înclinații artistice în domeniile artei spectacolului (teatru, dans, cânt), dar și a actorilor Centrului Dramatic Mythos și elevilor claselor de actorie ale Școlii de Arte Ploiești, prof. Mihai Vasile, care este și directorul onorific al festivalului.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co