Actualitate

15 proiecte cu finantare prin POR 2014 -2020, pentru judetul Prahova

Preşedintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a participat, în această săptămână, la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, desfășurată la Pitești, ocazie cu care a apreciat importanţa pe care o prezintă Programul Operaţional Regional, Judeţul Prahova având în derulare un număr de 15 proiecte finanţate prin POR 2014 -2020.

În cadrul ședinței au fost prezentate stadiul derulării POR 2014-2020 în Regiunea Sud Muntenia, precum şi două informări privind proiectele implementate de ADR Sud Muntenia şi implementarea axei prioritare 4.

Pe ordinea de zi a şedinţei a mai figurat şi proiectul de hotărâre privind modificarea modului de calcul al contribuţiilor anuale ale consiliilor judeţene la bugetul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, începând cu anul 2019, în funcţie de populaţia judeţului.

Întâlnirea a fost coordonată de ADR Sud Muntenia şi a reunit preşedinţi de consilii judeţene, primari de municipii reşedinţă de judeţ, precum și reprezentanţi ai oraşelor şi comunelor din Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia, care include judeţele Argeş, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co