Sport

Zăpada amână reluarea oficială a sezonului fotbalistic

►după vacanța de iarnă, oficial, debutul sezonului trebuia făcut la finele week end-ului trecut cu jocurile din cadrul etapei a VI-a județene a Cupei României, ediția 2011-2012.
►startul va fi dat la finele acestei săptămâni cu meciurile din cadrul 16-milor Cupei României Timișoreana- faza județeană, în care vor intra echipele din primul eșalon județean.
►returul Ligii A Prahova începe cu etapa a 19-a, programată în zilele de 11,12 și 13 martie, etapa a XVIII-a fiind reprogramată pentru marți 29 martie 2011, ora 15.00, ca etapă intermediară.

Vremea capricioasă și zăpada căzută în ultimele zile a făcut imposibilă disputarea partidelor din cadrul turului al VI-lea județean al Cupei României, ediția 2011-2012, asta venind ca o completare la decizia luată, în ultimă instanță, de Comitetul de Urgenţă al AJF Prahova, la solicitarea cluburilor şi asociaţiilor sportive calificate în această fază, care a hotărât amânarea acestei etape cu o săptămână. Astfel, jocurile se vor disputa în zilele de 5 şi 6 martie, după următorul program:
– sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00
Găzaru Surani – Unirea Urlaţi
Tricolor Varniţa – CS Băneşti Urleta
Prahova Târgşorul Vechi – Prahova 2010 Tomşani
Sportul Valea Călugărească – CS Păuleşti
Voinţa Ciorani – Caraimanul Buşteni
Brădetul Ştefeşti – CS Şirna
Precizia Breaza – Chimia II Vadu Săpat
CSM Câmpina – Tricolorul Breaza
Petrolul Băicoi – Dero Ploieşti
Petrolistul Boldeşti – Conpet II Izvoarele
AFC Brebu – CS Ceptura
CS Floreşti – Petrolul Teleajen
– sâmbătă, 5 martie, de la ora 14.00:
Rapid Sălciile – Unirea Câmpina
Progresul Drăgăneşti – Carpaţi Mefin Sinaia (partida va avea loc pe stadionul Mefin din Sinaia).
– duminică, 6 martie, de la ora 11.00:
Unirea Cocorăştii Colţ – Petrolul II Ploieşti
Întâlnirea CS II Băneşti Urleta – Avântul Măneciu a fost omologat cu scorul de 0-3 datorită faptului că CS II Băneşti-Urleta s-a retras din competiţii înaintea începerii returului.
Prin această decalare a startului oficial, conducerea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Prahova a reprogramat primele etape ale returului Ligii A Prahova, astfel   etapa a XVIII-a a fost reprogramată marți 29 martie 2011, ora 15.00, ca etapă intermediară, iar returul va începe cu etapa a
XIX-a, programată în zilele de 11,12 și 13 martie. Să le urăm echipelor un debut fericit, iar sportivitatea și spiritul de
fair-play să dăinuie pe stadioanele prahovene! C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co