Economic

Vizita in Prahova a delegatiei Consiliului de Promovare a Cooperarii Sud-Sud din China

Delegatie oficiala  reprezentand Consiliul de Promovare a Cooperarii Sud-Sud din Beijing –  R.P. Chineza, condusa de Dl. Presedinte Lyu Xinhua, a efectuat o vizita de lucru in Romania, fiind  insotita pe parcusul intregului program de  ES Dl. Xu Feihong, Ambasadorul RP Chineza in Romania

china1
Din delegatia oficiala au facut parte si  doi fosti Ambasadori ai RP Chineze in Romania – ES Dna. Huo Yuzhen respectiv ES Dl. Liu Zengwen. De asemenea, au fost prezente 15 companii reprezentative din domenii precum: finanţe – bănci, industria textilă, echipamente şi produse ale industriei electrice, echipament medical, infrastructură, construcţii (autostrăzi, poduri, tuneluri), material rulant, managementul apelor ş.a.

Luni, 18 iulie 2016, delegatia a fost primita de catre Dl. Aurelian Gogulescu in dubla sa calitate de Presedinte al CCI Prahova si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fiind organizat un Forum de Afaceri ce a cuprins  discutii bilaterale privind viitoare colaborari romano-chineze in domeniul economic si investitional.

In cea de-a doua zi,  intreaga delegatie a efectuat o deplasare in judetul Prahova unde  inaltii oaspeti chinezi au fost primiti de Dl. Bogdan Toader, Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova si Dl. Andrei Tudor, Director General al Parcului Industrial Ploiesti.

Programul de la Ploiesti a cuprins vizite, intalniri si discutii de afaceri la sediul Parcului Industrial Ploiesti si la doua importante companii din incinta parcului – YUNGCHENG PLATE (capital chinez) si MODPACK SYSTEM (capital romanesc) precum si o vizita la sediul companiei CABLUL ROMANESC.

Discutiile au vizat posibilitatea atragerii de investitii chineze in judetul Prahova precum si stabilirea de parteneriate comerciale cu partea chineza.

china2

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co