Turism

Valea Prahovei nu duce lipsă de turişti

turisti-la-hoteluri-3Staţiunile de pe Valea Prahovei nu duc lipsa de turişti nici pe timp de vară. Românii şi străinii vin aici pentru a petrece câteva zile în aerul răcoritor de munte şi pentru a se relaxa, uitând astfel de grijile cotidiene. Hotelierii sunt mulţumiţi şi spun că nu au fost foarte afectaţi de criza financiară. În lunile iunie-iulie, au avut un grad mediu de ocupare de aproximativ 85 %.
Ciprian Stanciu, agent de turism: „Am avut un grad mediu de ocupare de 85%, cu turişti români şi turişti străini din Israel, Serbia, Olanda, Franţa şi Spania.”
Mai mult, hotelierii se aşteaptă ca, în ultima lună a verii calendaristice, numărul turiştilor să crească şi mai mult. „Pentru luna august, faţă de rezervările pe care le avem acum, cred că vom avea undeva în jurul procentului de 90%.”
Şi, pentru ca turiştii să fie mulţumiţi de condiţiile de la munte, hotelierii au inclus în preturi o serie de  facilităţi.
„Având 4 nopţi de cazare la hotelul nostru, plătiţi doar trei; în preţul de 399 de lei de persoană au inclusă masa şi facilităţile hotelului: parcare şi acces la piscină.”
Turiştii străini par în continuare atraşi de frumuseţile ţării noastre şi vin cu plăcere să petreacă un sejur în staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co