Turism

Valea Prahovei, destinaţia preferată pentru Paşte

O minivacanţă de vis! Asta promit hotelierii de la munte în ofertele lansate pentru Sărbătorile Pascale. Şi cum preţurile au rămas la nivelul celor de anul trecut, iar facilităţile unităţilor au crescut, mulţi români au ales deja ca destinaţie Valea Prahovei.

Agenţii din turism spun că rezervările au început să apară încă de acum două luni, iar majoritatea hotelurilor au deja capacitatea ocupată în proporţie de 60%.
Preţurile de Paşte variază în funcţie de numărul de stele al unităţilor de cazare. De exemplu, la trei stele, tarifele pentru perioada 22 – 25 aprilie nu depăşesc suma de 440 de lei de persoană, la patru stele, sejurul de două zile costă aproximativ 550 de lei, iar la cinci stele preţul minivacanţei de Paşte este ceva mai piperat şi ajunge la 874 de lei.
„Din fericire, anul acesta rezervările pentru Sărbătorile Pascale au început ceva mai devreme. La cazare, s-a depăşit jumătate din capacitate şi având în vedere vremea bună care se anunţă a fi în acea perioadă şi ofertele pregătite, suntem convinşi că nu vor exista camere libere. S-au practicat preţurile de anul trecut, iar pachetele cuprind o masă în plus, dar şi facilităţi precum parcare, piscină… De asemenea, sunt foarte multe surprize pe care le pregătim turiştilor dornici să petreacă un sejur la munte.
Le recomandăm turiştilor care nu s-au decis în privinţa destinaţiei să analizeze ofertele şi să se grăbească, deoarece s-ar putea ca pe ultima sută de metri să nu mai existe locuri disponibile”, a precizat agentul de turism Ciprian Stanciu.
Meniuri alternative
Mulţi hotelieri spun că anul acesta turiştii vor avea pe mese meniuri alternative.
Pe lângă preparatele tradiţionale precum sărmăluţele, drobul şi berbecuţul la proţap, clienţii îşi mai pot comanda şi mâncăruri sofisticate, cu specific mediteranean. În plus, cei care vor să se relaxeze după un asemenea festin culinar o pot face gratuit în centrele spa ale unităţilor. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co