Turism

Vacanţă pe Valea Cerbului

valea-cerbuluiSute de excursionişti au ales ca destinaţie, săptămâna trecută, Valea Cerbului. Cu mic, cu mare, turiştii au luat cu asalt locul de campare. S-au aşezat la marginea pădurii, la umbră, şi-au instalat păturile sau saltelele, şi au profitat din plin de timpul liber. Ce poate fi mai frumos de atât?, şi-au spus cei care au preferat să stea pe spaţiile verzi şi să se distreze. Mulţi dintre ei au dat marea pe Valea Prahovei. Şi-au spus că cel mai bun bronz este la munte şi anul acesta au uitat de valurile litoralului. Nu regretă că au ales staţiunile montane. Spun că aici este linişte, aer curat şi, cel mai important… soare puternic.
„Bronzul de munte este diferit faţă de cel de la mare. La munte ai şi aer curat, privelişte minunată şi dacă ştii să te gospodăreşti nu-ţi lipseşte nimic. Am stat la soare 3 zile şi sunt negru. Nu ne vine să mai plecăm de aici.”
Cei care se plictisesc de prea mult soare, sunt invitaţi la o plimbare cu trenuleţul sau cu trăsura. Seara, pe Valea Cerbului se aprind focuri de tabără şi se încing grătare cu tot felul de bunătăţi. Distracţia la iarbă verde ţine până în zorii zilei. Mai mult decât atât, turiştii au parte şi de vizite neaşteptate, urşii care oferă un adevărat spectacol. Totul pentru 5 lei, preţul pe care turiştii îl achită la intrarea în cel mai mare camping de la munte. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co