Actualitate

UPG Ploiesti: circa 1.200 de locuri libere după admiterea de vara

Aproape 1.200 de studenți se mai pot înscrie pentru a urma cursurile Universității Petrol Gaze Ploiești în luna septembrie, iar 250 dintre ei vor prinde chiar locuri la buget, pentru care nu vor plăti taxa de studii.

Sesiunea de vară a admiterii la programe de licență organizată de UPG Ploiești s-a încheiat cu publicarea situației locurilor rămase libere pentru la toamnă, numărul acestora fiind de 1.190.

Din cele 2.181 de locuri scoase la concurs în această vară, la UPG Ploiești, la programe de licență, au rămas neocupate 1.190, dintre care 940 cu taxă, iar restul la buget. În cazul acestora din urmă, 7 sunt pentru cetățeni romi și 11 pentru absolvenți de licee din mediul rural.

În aceste condiții, conducerea universității începe deja înscrierile pentru a doua sesiune de vară, potrivit unui anunț postat pe site-ul UPG Ploiești.

Aceasta se va desfășura în perioada 01.08.2018 – 01.09.2018, și vizează locurile neocupate din sesiunea vară I 2018 la programele de studii universitare de licență (toate facultățile) și studii universitare de master (Facultatea de Litere și Științe și Facultatea de Științe Economice).

Cea de-a doua sesiune de admitere va avea loc în intervalul 5 – 19 septembrie.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co